Wie zijn wij

Ons team

I am text block. Click edit button to change.

Ronald Kolkman

Senior project

Ik ben van oorsprong docent techniek en heb mijn ervaring en kennis opgebouwd in het regulier onderwijs en speciaal onderwijs. Door mijn ontdekkingsdrang, out off the box denken en doen, een specialistische onderwijs en zorgbehoefte van mijn eigen kinderen, ontstond in 2012 Ago Natura. Ik wilde met mijn bedrijf de best passende zorg op de best passende plaats aanbieden. Zorg in de Natuur was het antwoord! Mijn uitdaging is om elke dag te laten tellen. Op alle momenten stil staan bij wat er gebeurd en hoe ik dit kan laten meewerken om er een mooie dag van te maken. Dit doe ik voor mijn gezin, mijn bedrijf en medewerkers en uiteindelijk ook voor alle cliënten die dagelijks bij ons komen. Samen de natuur in en daar zoeken en genieten van hoe mooi de wereld is en JIJ bent!!

Amanda Lee

Senior project

Sinds april 2018 werk ik bij Ago Natura als Office Assistant. Ik houd mij bezig met het verwerken van aanmeldingen en cliëntenregistratie. Correspondeer met cliënten, scholen, therapeuten etc., ondersteun onze begeleiders en behandelaars waar nodig op administratief gebied, een deel financiële administratie en verder alle overige administratieve werkzaamheden. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op secretarieel gebied waaronder ook in het basisonderwijs

Larry Flint

Graphic Designer

Als behandelaar bij Ago Natura stel ik scherp op jouw eigen natuur en je omgeving. Samen zoemen we in op de veranderbehoeftes; op wat vertroebelt is geraakt of (nog) niet tot bloei is gekomen. Of hoe je in een natuurlijke omgeving op kan leren gaan in het brede kleurenspectrum, daar waar je ergens anders schril af lijkt te steken. Wat ik belangrijk vind bij Ago Natura, is dat je dingen leert die je óók thuis, op school of in je vrije tijd kunt gebruiken: je knapzak vullen! Mijn werkachtergrond de afgelopen 25 jaar als klinische- en gezondheidszorgpsycholoog en SPH’er komen hierbij goed van pas, net als de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik ben een snelle denker, maar altijd in voor het stilstaan bij gevoel en betekenis. Bij Ago Natura kun je me ontmoeten bij de intake, in de behandeling/ begeleiding of bij de koffiepot boven het vuur.

Amanda Lee

Senior project

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Larry Flint

Graphic Designer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.